kursledare

Eva elfström

Livet är en resa, just nu mer spännande och intensivt än någonsin sedan jag tagit klivet ur naprapatin till energimedicinen; till gigongen och qigongterapin och få glädjen att tillsammans med andra skapa läkning och utveckling!

 Jag har gått igenom en gedigen teoretisk, praktisk och personligt krävande och transformerande utbildning på Qigongakademien.

Efter 4 års utbildning på naprapathögskolan och ett års legitmationspraktik bland annat på St Görans sjukhus, arbetade jag framgångsrikt som naprapat i 10 år. Jag drev en egen klinik i flera år och arbetade mycket ute på företag med behandlingar och föreläsningar. Det var roligt och givande på många sätt att arbeta som naprapat men samtidigt dränerande energimässigt utan några kunskaper i livsenergihantering.. Smärta och läkning av smärta har fascinerat mig länge. Jag var som naprapat skeptisk till energimedicin, men sedan ledde livet mig in i en grundkurs till qigonglärare och det var som att sätta mig i en snabb transformerande vattenruschkana med fortsatta utbildningar på Qigongakademien. Det blev plötsligt kännbart och upplevelsebart att våra kroppar också flödar av livsenergi, och att jag kunde städa ur mitt system och fylla på med livsenergi. Det var en chock faktiskt för mig som var så drillad i den materialistiska naturvetenskapliga synen på kroppen och människan. Med qigongträningen i mer och mer avancerade kurser, blev livet lättare och mer fyllt av glädje och lust. Jag fick en oemotståndlig lust att yrkesmässigt också jobba på energinivån, där det går så mycket snabbare att läka smärta än på enbart den materiella/tekniska nivån, med människors inre och yttre smärta. 

Genom qigongträningen har jag också hittat metoder för att inte bli överväldigad av andra människors emotioner och energi, utan kan i mötet istället få mer energi! Att expandera under ökad belastning istället för att spänna mig. 

Så.. nu har jag den stora glädjen att få arbeta med att leda grupper i qigongträning, mot ökad läkning och utveckling. 

Jag lever med min dotter och sambo i Farsta, utanför Stockholm. Jag älskar att vara i naturen, odling, att måla, bad, löpning, musik och dans